Αρχική

Ο καπετάν Γιώργος Μαριάνος, για τους γνωστούς “Σαργός”, έχει μεγαλώσει στη θάλασσα και εδώ και 17 χρόνια κάνει θαλάσσιες εξορμήσεις στην Αντίπαρο και στα γύρω νησιά.  Ο Καπετάν Σαργός σας καλωσορίζει στα «Σαργός Ι» και » Σαργός ΙΙ» και σας περιμένει να γνωρίσετε τις μαγευτικές παραλίες της Αντιπάρου, κάνοντας αξέχαστες τις διακοπές σας. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Τα σκάφη μας:

Σαργός Ι:

To «Σαργός Ι» πραγματοποιεί θαλάσσιες εξορμήσεις στο νησάκι του Δεσποτικού και στις Σπηλιές στον Επιτάφιο. Είναι ένα κλασσικό ψαράδικο (καΐκι), κατασκευής Saronic Boats, με ταχύτητα 20mph, το οποίο έχει μετατραπεί σε τουριστικό-επαγγελματικό χωρητικότητας 25 ατόμων.

Σαργός ΙΙ:

Το «Σαργός ΙΙ» είναι ένα σκάφος καινούργιο, πολυτελούς κατασκευής της Saronic Boats, χειροποίητο με πολυεστέρα και ξύλο, χωρητικότητας 49 ατόμων.Είναι εξοπλισμένο με 2 μηχανές Cummins 500 ίππων και ταχύτητας 16 κόμβων με μέγιστη 21 κόμβων. Εκτός από τις θαλάσσιες εξορμήσεις στο Δεσποτικό, το Σαργός ΙΙ προτείνεται για Ιδιωτικές  εκδρομές αλλά και για μετάβαση σε κοντινά νησιά όπως η Σίφνος.

Στα σκάφη μας τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας και διεξάγονται όλοι οι απαραίτητοι τεχνικοί έλεγχοι πριν απο κάθε διαδρομή.

Παρέχουμε Ιδιωτική ναύλωση του Σαργού ΙΙ είτε για τη μετάβαση σας σε κοντινό νησί είτε για ημερήσια εκδρομή.

Για κρατήσεις άνω των 10 ατόμων, έκπτωση 10%.